Кисело мляко Верея 3,6% 1кг. Хапка българска гордост!

За цялото семейство

Гледай
Видео Play the ad Видео клип на кампанията

Не е ли приятно усещането, когато сте дали всичко от себе си, приготвили сте неустоимо ястие и всички у дома са с възторжени реакции? Има и още по-приятно чувство – когато всички искат допълнително, повече, още малко, още и по-голяма порция. Новата опаковка от 1 кг кисело мляко Верея 3.6% е точно за тези моменти. Независимо дали имате голямо семейство или такова, състоящо се от изключителни лакомници, по-удобната и по-голяма опаковка ще намери своето място у дома.

campaign image

За да има винаги достатъчно неустоимо вкусно кисело мляко у дома, ние от Верея създадохме удобната семейна опаковка от 1кг. С нея сте сигурни, че винаги разполагате с любим вкус, създаден по автентична рецепта. То е подходящо както за директна консумация, така и за да приготвите различни ястия. А благодарение на удобния дизайн на кофичката, имате възможността за повторно затваряне, което гарантира по-дълго свежестта на продукта, с максимално съхранени хранителни ползи.

campaign image

У дома винаги цари шум, но когато има нещо вкусно за хапване като киселото мляко на Верея – се на настанява блажена тишина, прекъсвана единствено от доволна въздишка.

campaign image

Белослава толкова много обича кисело мляко, че понякога даже къдриците, ръкавите или пък играчките ѝ попадат в кофичката. Но нищо никога не оставя неизядено.

campaign image

Елина знае, че най-сладко и приятно е да си похапваш кисело мляко директно от кофичката. Но не би го върнала и в мюсли, и в мусака, и в таратор.