ВЕРЕЯ ЗА ПОВЕЧЕ ЗДРАВИ СЕМЕЙСТВА

Здравето и грижата за вас са в центъра на света на Верея от години - винаги с отговорността за здравословни и качествени продукти, но все пак и с мъдростта да се вслушва и живее и с емоциите на всички, които й се доверяват.

Искрено разбирайки потребителите си, Верея споделя и една по-дълбока житейска философия, освен физическото здраве - за здравето в отношенията между хората. Защото духът, обичта и грижата между хората в здравите семейни и социални отношения ни правят още по-удовлетворени!

Специално за Вас, почитателите на Верея, открехваме завесата на най-съкровената човешка територия и започваме кампанията „Верея за повече здрави семейства“. С нея искаме да разкажем и напомним за някои изконно лични и важни неща между хората, които са заедно - любов, подкрепа, различия, сила, радост, трудности, пълноценност, кураж, щастие и т.н. - и единствено чрез реални истории да ви вдъхновим!

 

Верея за повече здрави семейства – историята на семейство Паскалеви

Иво и Зара са заедно от двайсет години и се обичат все повече. Щастливи, но до скоро сами. Тази година обаче в семейство Паскалеви ще се празнуват три нови рождени дни - на дъщеря им Дани, на сина им Вальо и Щъркелов ден - денят, в който те двамата са дошли в дома им. 

Верея за повече здрави семейства – историята на семейство Кюлюмови

Това е малката Яница. Тя вижда света по свой начин, но за семейството си тя е най-хубавото момиченце на света. И поеже Верея вярва, че подкрепяйки се, ставаме по-силни и по-добри се обявява за повече здрави семейства. Като това на Яница.

Семейство Йосифови

Семейство Спасови

Семейството на малката Яница

Баба Дека и петте правнучета