Tetra Brik Edge – най-новото в опаковките за напитки

Добрата храна е добър живот, а добрият живот означава както удоволствие, така и отговорност. И затова предпазването на млякото от външни фактори, които могат да нарушат неговите хранителни качества, е изключително важно.

Затова Tetra Pak ®, компанията, чийто слоган е „Запазва доброто” представя нова картонена опаковка – Tetra Brik Edge. С характерна разпознаваема форма, по-голям отвор и връх под ъгъл, тя осигурява повече удобство и по-добро потребителско преживяване.

И това съвсем не са най-важните предимства на Tetra Brik Edge. Непрозрачната картонената опакова предпазва от пряката слънчева светлина, въздуха и така съхранява ценните съставки в продуктите. Това означава запазване на витамините и всички останали характеристики на храните, които са неизменно важни за доброто здраве.

Разбира се, причината за това високо качество на съхранение на продуктите в опаковките е в материалите – както останали продукти на Тетра Пак, новата опаковка също се състои от няколко защитни слоя. А Tetra Brik Edge прави още една крачка напред в защитата на храните, и това е нещо, което определено ще бъде част от отношението ни към това, което ядем и пием.

Верея е брандът в България, който в момента се възползва от предимства на опаковката Tetra Brik Edge. Пресните им млека съдържат полезни за човешкия организъм вещества – витамини, минерали и микроелементи. А сега те са още по-добре защитени, а символът на тази защита е още по-лесно разпознаваем по рафтовете в магазините.